Spørreundersøkelse

Tirsdag 2. Oktober var vi på Sletten Senter og gjennomførte en spørreundersøkelse. Vi spurte 113 personer mellom 14 og 75 år om de hadde hørt om vaginale fistler før, og dette var det vi fant ut av:

 

102 personer svarte nei, og bare 11 svarte ja. Da vi spurte de 11 om hva de visste om skaden, visste de fleste av dem svært lite eller bare hadde hørt ordet før. Vi fant også ut av at de aller fleste som svarte ja var kvinner. Det er nok fordi det er en fødselsskade som kun kan ramme kvinner.

 

Etterpå fortalte vi dem hva vaginale fistler er og at 2 millioner kvinner lever med det i dag. Mange av reaksjonene vi fikk var at de syntes dette var helt forferdelig, at det var bra vi informerte de om dette, og at de ville finne ut mer om denne glemte krisen.

 

Det var til og med en av de vi spurte som sa at hun ikke hadde hørt om vaginale fistler før hun leste om det på bloggen vår. Det ble vi veldig glade for å høre, og vi håper på at vi kan nå ut til enda flere! For færre dør når flere vet!

 

- Marie, Selma, Dorthea og Henrik

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Glemte kriser 2012

Glemte kriser 2012

15, Bergen

Velkommen til vår blogg! Vi er fire elever som vil informere om glemte kriser i verden. Målet vårt er å sette fokus på dette via media, for færre dør når flere vet! Vi kan kontaktes på: glemtekriser2012@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits